Regisztráció

 

Részvételi díjak

A konferenciára kétféle regisztrációs lehetőséget kínálunk. Az egynapos jeggyel vagy az Adattárházak napon, vagy a Big Data napon lehet részt venni, a kétnapos jegy pedig a teljes rendezvényre belépést biztosít.  A jegyárak a következőek:

Jegy típusa 1 napos 2 napos
First Minute - 40% kedvezmény* 36.000 Ft + ÁFA 54.000 Ft + ÁFA
Early Bird - 25% kedvezmény 45.000 Ft + ÁFA 67.500 Ft + ÁFA
Spring Special - 15% kedvezmény 51.000 Ft + ÁFA 76.500 Ft + ÁFA
Normál ár 60.000 Ft + ÁFA 90.000 Ft + ÁFA

 

Kedvezmények

Csoportos kedvezmény
A szakmai tudás folytonos fejlesztése minden kolléga számára fontos, ezért ha  egy cégtől legalább négyen jelentkeznek, akkor az összes résztvevő számára 25% kedvezményt adunk, így négyen jöhetnek el három belépő árából. A kedvezmény igénybevételéhez az összes regisztrációnál a jelentkezési lap megjegyzések rovatában kérjük feltüntetni a csoportos kedvezmény kifejezést. Négynél főnél több jelentkező esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

Üzlet - IT "Tandem" kedvezmény – Hozza magával szakmai partnerét!
Az adattárházas projektek sikeréhez elengedhetetlen, hogy egy cégben az üzlet és az IT szoros szakmai partnerségben dolgozzon, ezért egy üzleti és egy informatikai területen dolgozó munkatárs együttes jelentkezése esetén a második regisztrációból 50% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény igénybevételéhez mindkét regisztrációnál a jelentkezési lap megjegyzések rovatában kérjük feltüntetni a Tandem szót és a másik munkatárs nevét.

Egyéb feltételek

A jelentkezés lemondása 2013. április 30-ig díjtalanul, május 31-ig pedig a részvételi díj 50%-ának megfizetése mellett lehetséges. Későbbi lemondást sajnos nem áll módunkban elfogadni, azonban a részvételi jog átruházható. A regisztrációkat beérkezésük sorrendjében dolgozzuk fel, és e-mail útján igazoljuk vissza. A különböző kedvezmények nem vonhatóak össze.

A részvételi díj közvetített étkezést is tartalmaz, ami a számlán külön feltüntetésre kerül, az erre fizetendő közterhek a résztvevőt terhelik.

Az online regisztrációt lezártuk. Jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatos kérdésekben Kohl Csilla tud felvilágosítást adni a 70/588-0245 telefonon.

 

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.